Використання інтерактивних технологій у професійній підготовці майбутніх фахівців зі спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» - Стечкевич, О. О.; Піменов, Я. О. (Академічні візії, 2025)
Анотація. Стаття присвячена висвітленню особливостей використання інтерактивних технологій у професійній підготовці майбутніх фахівців зі спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка». Проаналізовано теоретичні основи та класифікацію інтерактивних технологій навчання, досліджено стан упровадження інтерактивних технологій у технічних закладах вищої освіти України та за кордоном; визначено педагогічні умови ефективного впровадження інтерактивних технологій у підготовці фахівців спеціальності 172; розроблено модель інтерактивної підготовки майбутніх інженерів з електронних комунікацій і радіотехніки.