Вплив лідерства на формування культури якості освіти в закладах загальної середньої освіти - Ямполь, Юрій Віталійович; Наместюк, Іван Павлович (Академічні візії, 2025)
У статті досліджується вплив лідерства керівника школи на формування культури якості освіти в педагогічному колективі. Аналізується, як лідер може сприяти створенню атмосфери постійного вдосконалення та підвищення якості освіти, формуючи відповідні цінності та переконання серед педагогів. Розглядається роль лідера у налагодженні партнерських відносин з батьківською громадськістю та іншими зацікавленими сторонами для забезпечення якості освіти