Інноваційні маркетингові інструменти позиціонування бренду підприємства на ринку сільськогосподарської продукції - Корчинський, Іван Осипович; Далик, Володимир Петрович; Навроцький, Ігор Петрович; Чучко , Олександр Юрійович (Академічні візії, 2024)
У статті розкрито сучасну динаміку розвитку ринку сільськогосподарської продукції, зосереджуючись на необхідності використання інновацій у маркетингових стратегіях с/г підприємств. Зазначено важливість впровадження передових маркетингових інструментів та ефективного позиціювання бренду для конкуренції на ринку сільськогосподарської продукції. Водночас висвітлюються фактори, такі як сезонність, погодні умови, міжнародний вплив та використання технологій у сільському господарстві, які впливають на маркетингові стратегії та вимагають гнучкості в умовах непередбачуваності. Окреслено важливість створення мобільного додатку як ефективного інструменту для підвищення продуктивності та організації праці у сільському господарстві. До того ж, виділено можливості співпраці між агропідприємствами, зміни в структурі попиту, особливості споживацьких вподобань, та визначено загальні риси та актуальні практики маркетингу в агросекторі.