Оцінювання конкурентоспроможності у системі маркетингу туристичних підприємств - Бочко, О. Ю.; Pawlowski, G.; Апельт, Г. В.; Безпалько, І. Р. (Академічні візії, 2022)
У статті здійснено дослідження теоретичного підґрунтя оцінювання конкурентоспроможності у системі маркетингу туристичних підприємств. Узагальнено теоретичний зміст процесу оцінювання конкурентоспроможності. Узагальнено етапи, послідовність і критерії оцінювання конкурентоспроможності у системі маркетингу туристичних підприємств. Досліджено підстави визначення і оцінювання конкурентних переваг туристичного підприємства. Узагальнено основні методи оцінювання конкурентоспроможності і окреслено напрямки використання одержаної інформації для розвитку системи маркетингу туристичних підприємств.