Роль digital-маркетингу в просуванні товарів та послуг: нові можливості та виклики на тлі масштабної військової агресії - Лошенюк, Оксана Вікторівна; Волченко, Євген Олександрович; Березовська, Вікторія Олександрівна (Академічні візії, 2023)
Актуальність дослідження зумовлена тим, що повномасштабне вторгнення вплинуло на усі соціально-економічні та політичні сфери європейських держав. У зв’язку з цим дана стаття присвячена актуальним питанням, які пов’язані із діяльністю українських підприємств в умовах війни. Мета дослідження – визначити роль цифрового маркетингу в просуванні товарів та послуг, зважаючи на нові можливості та виклики в умовах війни. Для досягнення мети дослідження були вирішені основні питання, які стосуються: існуючих новацій у галузі цифрового маркетингу; важливості організаційно-економічного забезпечення цифрового маркетингу в умовах війни; модернізованих принципів та методів організації процесу просування товарів та послуг в сучасних умовах. Також у статті були змодельовані напрямки подальшого розвитку digital-маркетингу.