Моделювання бізнес-процесів організації: сутність, складові та методологія впровадження в умовах формування глобальної економіки стійкого розвитку - Фадєєва, Ірина Георгіївна; Орлова, Наталія Володимирівна; Макарова, Вікторія Вікторівна (Академічні візії, 2023)
Глобальна економіка сталого розвитку є концепцією, що спрямована на зростання економічного розвитку, який має ґрунтуватися на принципі справедливості для всіх націй, держав, регіонів та окремих особистостей. Це бачення світу, в якому економічне зростання та розвиток поєднуються із соціальною та екологічною стійкістю і де однаково цінуються потреби нинішнього та майбутніх поколінь. Реалізація організаційних бізнес-процесів в умовах глобальної економіки сталого розвитку потребує комплексного підходу, що враховує принципи стійкості, залучення зацікавлених сторін та постійного вдосконалення. Концепція впровадження бізнес-процесів в умовах формування глобальної економіки стійкого розвитку є основоположною для вивчення організаційних бізнес-процесів і використовується організаціями будь-якого розміру та типу для підвищення ефективності, результативності й загальної продуктивності. Організаційні бізнес-процеси є ключовим компонентом успішної роботи і можуть допомогти організаціям досягти своїх цілей та завдань. Загалом впровадження ефективних організаційних бізнес-процесів може допомогти організаціям стати більш ефективними, послідовними й орієнтованими на клієнта, а також сприяти розвитку культури інновацій та постійного вдосконалення.