Змагальна діяльність кваліфікованих спортсменів у стріт воркауті - Завойський, Ілля Адріанович; Смирновський, Сергій Борисович (Академічні візії, 2025)
У статті представлено аналіз змагальної діяльності спортсменів різних вагових категорій на Чемпіонаті України зі стріт воркауту в дисципліні фрістайл в номінації фрістайл поєдинки (Freestyle battles). Розглянуто особливості змагальної діяльності учасників різних вагових категорій, а також специфіку формату змагань, що проводились за системою вибування.