Стратегія оптимізації омніканальних кампаній в інтернет-маркетингу - Романенко , Лариса Федорівна; Ординський, Володимир Ігорович (Академічні візії, 2025)
Статтю присвячено проблемі розробки ефективного підходу до просування продукту в мережі Інтернет в умовах омніканальності. Досліджено основні правила, що забезпечують зростання бренду на ринку. Визначено основні фактори успіху у формуванні ментальної доступності бренду. Окреслено перелік основних рекламних каналів та ключових форматів розміщення в мережі Інтернет, які можуть бути використані для рекламної комунікації. Охарактеризовано роль сторонніх верифікаторів у отриманні даних, необхідних для проведення глибшої аналітики отриманих результатів розміщення. Проведено рекламну кампанію із залученням основних рекламних каналів та форматів розміщення реклами. Запропоновано стратегічний підхід до оцінювання ефективності омніканальної рекламної кампанії із використанням даних, що можуть бути отриманими завдяки залученню сторонніх верифікаторів. Отримані результати дослідження можуть бути використані компаніями, що проводять рекламні кампанії в мережі Інтернет, для поглибленої аналітики результатів рекламного розміщення, оптимізації поточних рекламних кампаній та при розробці стратегії просування майбутніх кампаній.