Вплив ключових показників функціонування землевпорядних підприємств на основні макроекономічні показники - Лопатка, Оксана Ігорівна (Академічні візії, 2023)
Встановлено вплив ключових показників функціонування підприємств, що проводять діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах (незалежних змінних – кількості діючих підприємств; кількості зайнятих працівників; доданої вартості за витратами виробництва підприємств; обсягу виробленої продукції; обсягу реалізованої продукції на основні макроекономічні показники (залежні змінні – наявний дохід у розрахунку на одну особу; валовий регіональний продукт у розрахунку на одну особу; обсяг виробленої продукції суб’єктів господарювання промисловості; обсяг виробленої продукції суб’єктів господарювання сільського, лісового та рибного господарства; обсяг виробленої продукції суб’єктів господарювання транспорту; обсяг виробленої продукції суб’єктів господарювання будівництва.