Діджиталізація процесу управління аптечними підприємствами в умовах воєнного стану - Хомик, Андрій Володимирович (Академічні візії, 2024)
Війна в Україні суттєво вплинула на функціонування аптечних підприємств. Зруйнована інфраструктура, складні поставки, нестача персоналу, зростання цін на ліки та зміна попиту на них – все це створює значні виклики для ведення аптечного бізнесу. Діджиталізація управління аптечними підприємствами в умовах воєнного стану є актуальною проблемою, яка потребує уваги та дослідження. У цій роботі проведено аналіз сучасного стану управління аптечними підприємствами в умовах військових конфліктів, виявлено основні проблеми та виклики, що стоять перед цим сектором. Досліджено можливості використання цифрових технологій у цілях оптимізації управління та підвищення ефективності його функціонування. У роботі проведено аналіз сучасного стану управління аптечними підприємствами в умовах воєнного стану, визначено основні проблеми та виклики, з якими стикаються підприємства в ці умови. Досліджено роль і значення цифрових технологій у підвищенні ефективності управління, а також розглянуто приклади технологій та програмних рішень, які можуть бути використані для цієї мети. Досліджено інструменти діджиталізації управління аптечними підприємствами та розроблено стратегію їх впровадження та підтримки. Висновки дослідження підкреслюють значення діджиталізації управління аптечними підприємствами в умовах воєнного стану та вказують на необхідність комплексного та системного підходу до цього процесу. Робота містить рекомендації щодо підвищення ефективності управління аптечними підприємствами в умовах воєнного стану за допомогою діджиталізації процесів.